Bra oppslutning på foreldremøte

Vi har i høst hatt gledelig mange med på barmarkstreninger. Mange nye. Det er veldig moro. Vi følte  derfor at det kunne være på sin plass med et foreldremøte.

Etter ei litt avkorta trening samla vi oss i kjelleren på bygdehuset.  De aktive ble servert boller og saft, mens foreldre og foresatte fikk info rundt Granli IL skigruppa. Trenerne og undergruppen ble presentert. Vi er nå så heldige å ha fått et bra trenerteam bestående av i alt 7 trenere og en smøreekspert som også stiller med saft på treninger.

Mange av våre aktive er kun med på treninger og skikarusell, noen deltar også i kretsrenn og andre større renn. Det ble derfor også orientert litt om konkurranser, påmelding, regler og hvilke renn Granli IL vil prioritere denne sesongen.

 

Ingunn Fossmellem holdt et engasjerende innlegg
Foreldre og foresatte følger med

Den siste halvtimen var satt av til idrettsrådgiver Ingunn Fossmellem. Temaet var Barneidrett på trening og konkurranse.  Frafallet i langrenn som i andre idretter er dessverre stort. Hva kan vi gjøre for å hindre frafallet. Også i Granli har vi slitt med at de eldre ungdommene slutter. I presentasjonen til Ingunn  fikk vi høre om hva det bør legges vekt på i barneidretten for at de unge skal trives og helst fortsette så lenge som mulig. Hun gjennomgikk også regler og bestemmelser som gjelder for barn under 12 år. Gode tips også til oss foreldre på hvordan vi oppfører oss på treninger og renn. Veldig nyttig og bra foredrag.

Nå håper vi snøen snart kommer. I form av natursnø eller kunstsnø.  Det tror vi både aktive og trenere ser fram til!